Zonwering voor beginners: Wat je allemaal moet weten

Verward door de verschillende producten en prijzen van zonwering?

De mogelijkheden van houten jaloezieen, shutters, rolluiken enz. lijken eindeloos. Wij kunnen u helpen om een ​​beetje gevoel voor hun keuzes van de zonwering. Zonwering kunnen zijn van wisselende kwaliteit en is belangrijk om te begrijpen het verschil. Het is ook belangrijk te begrijpen van de blinden van de ramen hebben verschillende effecten op de verlichting en de stemming.

2 “houten jaloezieën en faux houten jaloezieën.

Zonwering Express of Custom Built Shutters waarde ten opzichte van Express, gekapt zonwering en waarden zijn gewoon een naam gegeven aan Raambekleding gedeeltelijk vooraf gebouwd. Ze zijn gemaakt in stappen van 2 “breed en worden getrokken uit de inventaris, een grondige evaluatie aan elke kant van uw specifieke venster te passen. De lengte is ook aangepast aan hun specifieke hoogte. Dit zijn meestal hetzelfde materiaal dat wordt gebruikt in kwaliteit Premium Blind of Aangepast Blind productie … maar de kostenbesparingen komen uit lagere kosten voor de gedeeltelijke assemblage in China. Omdat deze zijn gedeeltelijk eerder gebouwd, kun je niet de locatie voor het kantelmechanisme te kiezen, of te verhogen en de controle verliezen. het algemeen zijn deze worden aangeboden in een beperkte selectie van kleuren en worden geleverd met tilt-bediening van het bot aan de linkerkant en op en neer de draden aan de rechterkant. bieden een aantal big zonwering faux echt hout in onze lijn van waarde. Ze zijn gemaakt in McKinney Texas
Pas op voor goedkope imitaties.

Sommige discount winkels bieden standaard grootte blinds voor de meest voorkomende grootte van de ramen. Niet alleen zijn de materialen in het algemeen lager, maar de aanpassing van de blinde zelden ziet er goed uit in de kamer. Voor dezelfde prijs als een blinde man van waarde, kunt u een perfecte pasvorm … En je hoeft niet eens het huis te verlaten. Omdat alle ramen zijn niet exact dezelfde afmetingen en jaloezieën hebben waarden platform om ramen in bepaalde grootte bereiken, bedekt met planken van de ramen niet passen, evenals een op maat gemaakte blind of schaduw te passen. De breedte van een venster blind bestand moet korter zijn om vensters mogelijk resulterend in ruimtes van licht aan de zijkanten van het gordijn blind of rolluik tegemoet te komen. De lengte van de blind ook passen verschillende afmetingen en moeten worden ingekort zodat het niet veel linten zitten het raamkozijn. Shades of bestand te rekken is een van de laagste prijzen blinds of deksels op de markt. De laagste prijs betekent vaak een lager gewicht goedkopere materialen, lagere kwaliteit hardware, minder maten, kleuren en gebrek aan veiligheid. Een blind bestand hebben een levensverwachting van 3 tot 5 jaar. Advies .. Overweeg het gebruik van Blind Kwaliteit Waarde Faux houten jaloezieën mijn Beautiful. We maken gebruik van de kwaliteit merkproducten fabrikanten, zoals hout, Royal en Prestige.

Op maat gemaakte luiken zijn opgebouwd uit de basis van hun metingen. Elk venster wordt gemeten door de breedte en hoogte tot op 1/8 “en de blinde is ontworpen om de opening te passen. De standaard voor de meeste zonwering of schaduwen fabrieken is mogelijk om ongeveer 1/4” aan iedere kant voor een goede werking, terwijl de onderste rail (onder blind stuk) ligt direct aan de vensterbank. Custom blinds zijn gemaakt van de beste materialen en apparatuur. Het komen van bekende bedrijven zoals houten jaloezieën, Hunter Douglas, Levelor, Royal Windows, Graber, Prestige en Bali. Het wordt gewoonlijk gerechtvaardigd zolang u het huis bezit. Kleur opties variëren van vele tinten wit 20 + gebeitst hout tonen. De opties zijn materialen imitatie van “PVC” blinds, kalk, andere Aziatische hardhout blinds en zelfs een aantal samengestelde producten. U kunt deze door vele designcentra, lokale winkeliers en het goedkoopst door middel van korting blind bedrijven online.

Soorten jaloezieën beschouwd

Kleine zonwering:

De minizonneblinden er in verschillende breedtes lamel, 1/2 “, 1”, 2 “. De latten zijn van verschillende formaten (dikte) van aluminium. Sommige schappen blinds lamellen die bestand plastic om de kosten verder te verlagen. Hoe hoger de meter getal des te dikker het lint kleur en een betere kwaliteit. zonwering waren zeer populair in de huizen 10 jaar geleden en is nog steeds veel gebruikt in de utiliteitsbouw. ​​opties voor het raam zijn onbeperkt. Voor betaalbare zonwering te bezoeken http:// / www.mybeautifulblinds.com en klik op mini-blinds.

Jaloezieën

Jaloezieën zijn gewoon een andere manier om te zeggen horizontale lamel Blinds en omvatten bijna elk product op de markt die aan de criteria van een rolluik te voldoen. We categoriseren de blinds in 4 basistypen van PVC-rolluiken, jaloezieën, vouwgordijnen of gordijnen en samengestelde houten jaloezieën.

Faux Wood “PVC” Blinds

PVC imitatie of jaloezieën zijn van een vaste of schuimkunststof Polyvinylchloride. PVC-rolluiken hebben echt populair geworden in de afgelopen 15 jaar. Slat breedtes zijn over het algemeen 2 “, 2 1/2”, en soms drie. “De blinde lat het oppervlak kan glad of reliëf met een nerf van het hout. Gebruikte kleur keuze om alleen wit zijn, maar er zijn verschillende fabrikanten die hout kleuren te maken. De faux houten jaloezieën zijn zeer duurzaam, UV bestendig, waterdicht (zodat het niet vlok, beieren of geel) en gemakkelijk te reinigen. dat duurzaamheid maakt hen een uitstekende keuze voor de kinderkamer. Het belangrijkste nadeel van faux blinds is het gewicht van de lamellen. PVC lamellen zijn zwaarder dan hout of composiet films. Dus grote ramen ook mag zijn een beetje moeilijk op te tillen.

PVC-rolluiken hebben vele namen .. maar meestal beginnen met een van twee bronnen. Bekende namen zijn Woodmates, Doverwood, Envirowood, zoals hout, hout uiterlijk, hout Daarnaast infusie, imitatiehout luiken van PVC … en nog veel, veel meer. Zorg ervoor dat u contact op met uw dealer blinds als uw product is een vast schuim PVC blind en, zoals altijd, overweeg dan uw garantie.

Gemaakte zonwering

Verbindingen jaloezieën zijn gemaakt van een combinatie van hout, kleefmiddelen en kunststoffen. De lamellen worden gemaakt van een meer recente materiaal van de raambekleding. Slat breedte algemeen 2 “, 2 1/2”, en wel drie, ‘en in vlakke of elliptische vormen. De blinde lamel oppervlak een goede poly-coating of een vaste composietmateriaal. De PVC De kleur keuze is vaak beperkt tot blanken, maar er zijn een paar houten toon en beits kleuren beschikbaar. composiet blinds zijn geprijsd in het lage middengebied. zijn zeer duurzaam, waterbestendig UV-bestendig, minder waarschijnlijk het hout vervormen en gemakkelijk te reinigen. De belangrijkste de luiken van verbindingen is het gewicht van de latten. verbindingen lamellen lichter dan PVC lamellen, maar zwaarder dan het hout en dus een goede keuze voor grote raambekleding.

Houten jaloezieën

Zowel houten jaloezieën en premium waarde zijn gemaakt van echt hout. De houten latten van de blinde waarde worden gemaakt van verschillende oosters bossen. De lamellen van hoge kwaliteit hout blind is gemaakt van lindehout. Tilo is een unieke cross-grained hout, dat zeer gedetailleerd heeft en is bestand tegen vervorming. Slat breedte algemeen 1 “, 2”, 2 1/2 “, en soms drie. ‘ De blinde lat het oppervlak is ofwel geverfd of gebeitst. Er is een selectie van wit met verschillende kleuren en meest populaire beits. U kunt zelfs stof tape trap voor een echt custom look. Wilt u een kast of trim plekken af ​​te stemmen? Houten jaloezieën zijn de beste optie. Houten jaloezieën zijn de duurste blinds in deze categorie. Alle houten lamellen kunnen vervormen en kan verkleuring gedurende een lange periode van tijd. Houten jaloezieën zijn de lichtste materiaal en werken goed voor grote ramen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *